Dorka & Ádám esküvője

Petneházy Huszárcsárda / Csillagkert Eseményközpont


A helyszínhez illeszkedve vintage stílusban dekoráltuk ezt az esküvőt. A kreatív menyasszony előzetesen sok dekorelemet elkészített saját kezűleg, így ezekhez igazítottuk a dekoráció többi darabját, az asztali csokrokat, a fotóhátteret és az üdvözlő faláda kompozíciót.

A dekoráció természetes hangulatához tökéletesen illeszkedett az egyedi tervezésű menükártyánk, melynek különlegességét a valódi csipke szegély adta.

Nelli & Alano esküvője

Bodrogi kúria, Inárcs

Ismét egy csodás ifjú pár esküvőjét díszíthettük egy fantasztikus helyszínen. Igazi kihívást jelentett a hatalmas díszterem mennyezetének beborítása 300 m dekoranyaggal, mely az amerikai álomesküvős filmeket idéző látványvilágot eredményezett.

A menyasszony egyedi tervezésű ruhájához színben passzoló virágokat használtunk a terem dekorációjához. Tekintettel a nemzetközi vendégkörre, a menüsoron és az italkártyán túl az üdvözlőtáblát is három nyelvűre készítettük.

Banu & Ali esküvője

Sorg-villa, Leányfalu

Leányfalu egyik rejtett kincsében, a Sorg-villában került sor a török nemzetiségű fiatal pár, Banu és Ali esküvőjére. A gyarmati stílusban épült, mára romantikusan avítt helyszín sajátos miliője olyan érzetet keltett, mintha egy déli villában lennénk. A dekorációnak ezt a különleges hangulatot kellett megerősítenie, így a párral közösen a greenery stílus mellett döntöttünk. A különféle zöldeket egyszerű fehérrel kombináltuk, így fokozva a helyszín varázsát. A kopottas kőlépcsőkön, illetve a kőkandallón nagyon jól mutattak a moha, kövirózsa és borostyán installációink, kiegészítve valódi kristály gyertyatartóinkkal, sok-sok tömbgyertyával és mécsesekkel.

Banu és Ali esküvőjén a menü- és ültetőkártyákat a dekoráció fenti elemeivel összhangban terveztük, és valódi rozmaring ágakkal díszítettük. Nagy örömünkre, a nagy arany keretbe foglalt, saját tervezésű és gyártású ülésrend annyira elnyerte a vendégek és a pár tetszését, hogy minden résztvevő aláírta azt, így az ifjú házaspár számára örök emlék marad.

Juditék esküvője

Zsinagóga, Budapest

A Dohány utcai Zsinagóga dísztermének díszítéséhez az asztali díszek fő elemeként különleges kávé színű rózsákat használtunk. A sok-sok virág felhasználásával készült dekoráció klasszikusan elegánssá varázsolta a termet.

Ági & Ádi esküvője

Budapest & Domonyvölgy

Ági és Ádi nagy napját azért szerettük nagyon, mert két külön helyszínen is díszíthettünk, illetve a megbízás különlegességét az adta, hogy a menyasszony ragaszkodott a mezei virágok használatához. A családi ünneplés helyszínéül a Kéhli Vendéglő szolgált, melynek magyaros hangulatához tökéletesen passzoltak a kora reggel szedett vadvirágokból kötött csokrok. A menyasszony bohém csokrának fő elemei a dobverővirág és kék szarkaláb voltak.

A köszönőajándékként adott mini rozé pezsgősüvegekre illetve a limonádésüvegekre egyedi címkéket és névkártyákat készítettünk. A barátoknak rendezett bulira Domonyvölgyben került sor, ahol a kedvencünk a limonádébár és az élővirág fotófal installációja volt. A medence mellett felépített farönkös-gyertyás kompozíció tovább fokozta az esti hangulatot.

Tündi & Tomi esküvője

Budapest

Tündi és Tomi az esküvőjük idején várták első gyermeküket, de már akkor kis családdá nőttek, amikor befogadták Csöpikét a keverék kutyust, aki extraaranyos és nagyon fontos családtag, de félős és a tömeget nem igazán szereti, így fel sem merülhetett, hogy részt vegyen "szülei" esküvőjén. A pár egyik kérése ezért az volt, hogy valamely módon ő is legyen megjelenítve a dekorációban. A másik kérés, hogy ne legyen klasszikus, csipke és virágözön a díszítésben.

A helyszín a Budavári Bazaar Eclectica modern, indusztriális stílusa és gyönyörű zöld és bronz színei, csodás izlandi zuzmó élőnövény fala meghatározták a díszítés irányvonalát, így esett a választás a kövirózsára és a mohára, kiegészítve levéldísznövényekkel. A kis bronzra festett tacskó figurákkal pedig Csöpikét is a dekorációba varázsoltuk. A vendégek köszönőajándéka is egy-egy apró kövirózsa volt, mely névtáblaként is funkcionált az asztalokon.

Az étterem káprázatos panorámát nyújtó tágas terasza szolgált a ceremónia helyszínéül, melyen feldíszített parti sátrak óvták a vendégeket a tavaszi esőtől. Itt a "Csöpimintás" barna papír sziromszórótasakok és kövirózsa kompozíciók és kokedama gömbök mellett az Égiek is besegítettek az ünnepség még szebbé tételébe a ceremónia végén varázsütésre Duna fölé felfestett hatalmas szivárvánnyal. :)

Kati & Csabi esküvője

Szigetmonostor 

Kati és Csabi esküvőjük helyszínéül a csodás Rosinante Fogadót választották. A pár kérése volt, hogy halványrózsaszín, bézs és fehér virágokkal díszítsünk, kiegészítve a menyasszony kedvenc sötétkék színével. A koszorúslányok ruhájuk szalagjával azonos színű csokrokat kaptak. Az ügyes kezű ara több száz szívet vágott ki papírból, melyekből fotóháttér, asztalszám és ültető kártya is készült. A menyasszony útját a kerti szertartáson rózsaszirom szőnyeg és színes papírszívek díszítették.

Az étterem kertjében levő fákról kis üvegcsékben halványrózsaszín és fehér virágcsokrok, csipkés lampionok és mécsestartók lógtak, tovább fokozva a hely romantikus hangulatát. Az ültetési rendhez használt régi ablakkeret és a fekete táblára rajzolt üdvözlőszöveg tökéletesen passzolt a hely hangulatához.

A fiatal párnak rengeteg jó barátja van, a közös élmények során készült fotókkal dekoráltuk az étterem fa oszlopait, a meghívottak között is felidézve a vidám pillanatokat, szép emlékeket. A vendégek a pár egy-egy fotójával printelt hűtőmágnest kaptak köszönőajándékként.